Студено пресоване

 

Питали ли сте се как всяка една ябълка от градината в следващия момент се озовава в бутилка Healty? Как и защо нашите сокове са толкова близки до автентичния вкус на плодовете? Защо са толкова свежи и след тях се чувстваме някак по-бодри? Тук накратко ще се опитаме да ви представим магията на процеса студено пресоване, в който неминуемо се крие една от големите тайни на Healty, тайната на здравето!

Студеното пресоване е технология, чрез която сокът от плодовете се добива по възможно най-естествен начин, без да се нарушават ни най-малко неговите хранителни качества и съставки. С помощта на хидравлична преса плодовете се смачкват под натиска на голяма сила и от тях се изцежда сокът директно от плода. По този начин най-важните за нашия организъм ензими, минерали и вещества в плодовете се запазват без да са необходими каквито и да било изкуствени добавки към сока.

За разлика от другите методи на получаване на сок, при които плодовете се подлагат на някакво термично въздействие – нарязване, блендиране, което унищожава или разгражда така ценните съставки в плодовете, студеното пресоване не генерира никаква топлина и заради по-бавните обороти на пресоване, позволява да се извлекат възможно най-много от ползите на суровия плод.

Технологията на студеното пресоване обработва плодовете далеч по-бавно и така не позволява влизането на въздух в самия процес, което значително забавя окисляването на сока. Отделно от това, машините за студено пресоване отстраняват вредните пестициди, които се съдържат по повърхността на плодовете. Характерен белег на студенопресованите сокове е тяхната утайка.

Така Healty идва за вас с всички витамини и безценни съставки в максимално удобна за абсорбация форма, за да може вашето тяло ще ги оползотвори най-ефективно. Ползите от всеки студенопресован Healty трудно могат да бъдат конкретизирани – те са най-различни, но най-общо студенопресованите сокове благоприятстват храносмилането, успокояват алергии и други респираторни заболявания, укрепват имунитета и подсилват метаболизма. Истинските сокове съдържат и високо количество антиоксиданти, които помагат на организма при стрес и напрегнат начин на живот.

Затова следващия път, когато ви се наложи да избирате между от бързо-оборотна машина и охладен, студенопресован и здравословен сок, не се колебайте кой е правилният избор!

Производител на директен сок Healty